2021-05-05
桔梗個fd 👉🏻Lagom kaffe 樂感👈🏻.鋪位接近9000呎Weekend 去過2次想試都唔小人排緊隊今次的起心肝個排隊 發現又唔係排好耐好快就有得入但係如果你想坐窗邊或者卡位 就應該book or 要四個人先得.~~~~~~分享~~~~~~1️⃣. 炸魚薯條 $88 🐠🐠x🍟🍟🍟 ☝🏻全部啱啱炸起 熱辣辣有少量嘅沙律佢有個汁 俾你掂個炸魚or薯條個汁:偏酸同偏辣 (個人係食辣)賣相 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️推介 ⭐️⭐️⭐️⭐️2️⃣. 明太子蕃茄雞肉意粉 $88份量比較細 同埋果日食 個意粉汁好鬼酸🥲雞肉 圖都見到得2舊仔賣相 ⭐️⭐️⭐️🌛味道 ⭐️⭐️⭐️CP值 ⭐️⭐️⭐️推介 ⭐️⭐️⭐️3️⃣. (左) Black coffee 黑咖啡 $32味道 ⭐️⭐️⭐️🌛推介 ⭐️⭐️⭐️🌛4️⃣. (右) 特色咖啡 $55真係唔記得咗個名😭😭 係咪叫西西里呢淨係記得佢係限定唔知特色咖啡記得有檸檬兩個字🙈🙈🙈所以叫咗杯黎試個味道係酸 又怪怪地 可能我飲唔慣個人唔太中意個味味道 ⭐️⭐️推介 ⭐️⭐️.Lagom Kaffe (牛頭角)牛頭角觀塘道348號國際貿易中心1樓101號舖.整體:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️CP值 ⭐️⭐️⭐️🌛.#觀塘美食 #觀塘 #
👉🏻Lagom kaffe 樂感👈🏻
鋪位接近9000呎
Weekend 去過2次想試
都唔小人排緊隊
今次的起心肝個排隊 發現又唔係排好耐
好快就有得入
但係如果你想坐窗邊
或者卡位 就應該book or 要四個人先得
~~~~~~分享~~~~~~
1️⃣. 炸魚薯條 $88 🐠🐠x🍟🍟🍟 ☝🏻
全部啱啱炸起 熱辣辣
有少量嘅沙律
佢有個汁 俾你掂個炸魚or薯條
個汁:偏酸同偏辣 (個人係食辣)
賣相 ⭐️⭐️⭐️⭐️
個味道係酸 又怪怪地 可能我飲唔慣
個人唔太中意個味
味道 ⭐️⭐️
推介 ⭐️⭐️
Lagom Kaffe (牛頭角)
牛頭角觀塘道348號國際貿易中心1樓101號舖
整體:
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️
CP值 ⭐️⭐️⭐️🌛
#觀塘美食 #觀塘 #觀塘工廈 #牛頭角 #牛頭角美食 #lagomkaffe #觀塘食乜好 #觀塘食咩好 #foodiehk #foodstagram #kwuntongfood #kwuntong #黃色經濟圈 #牛頭角cafe #觀塘