My Afternoon Refreshment🍃🍽☀️💫 ..悄悄告訴你。。原來位於樂富商場,都開左一間超文青又帶有復古味道既西餐廳,成間餐廳好寬敞亦空間感十足。因為呢度採用落地玻璃設計,透光度很好,又設有戶外空間,入到店內超級舒服啊。.天氣很好,好陽光之下☀,在這裡用餐感覺很舒服呢。喜歡呢種咁Chill 既感覺,閒時跟朋友來吃個lunch or afternoon tea,感受陽光與美食都幾開心。.ll $60Homemade Wagyu Meatballw/ French Fries & Rocket Salad肉丸大大粒,很Juicy💦,肉質很腍滑,配上邪惡薯條🍟,呢個下午茶很邪惡呢。.ll $118Quattro Formaggi Pizza+是日餐湯 Day of the Soup+法國麵包Sourdough Baguette+凍水果茶Iced Fruit Tea另一款點了一個四重芝味Pizza🍕,一份意大利薄餅4重味道,岩晒貪心的我試多幾個口味。而且套餐🍽 仲有跟湯 & 法包,很滿足。..就這種待在一個咁舒服既地方,吃個午餐🍽 跟朋友聊聊天,這個下午就係咁舒服。地方環境都不

My Afternoon Refreshment🍃🍽☀️💫

l[自家製意式肉丸(和牛) 配薯條及火箭菜]l $60
Homemade Wagyu Meatball

l[四重芝味薄餅]l $118
Quattro Formaggi Pizza

+是日餐湯 Day of the Soup
+法國麵包Sourdough Baguette
+凍水果茶Iced Fruit Tea

就這種待在一個咁舒服既地方,吃個午餐🍽 跟朋友聊聊天,這個下午就係咁舒服。地方環境都不錯🤗,為樂富帶來新活力! 有機會再黎啊啊啊。
×××[Gochi]×××
©樂富聯合道198號樂富廣場UG/1樓L104A&B, L211-214號舖