2014-12-29 11164 浏览
乐天大喜屋其实应该系大喜屋分身,订枱方面较尖咀大喜易book劲多lol!基本上一打去都接通到!听电话个位小姐都几好礼貌,未至于其他问多两句想收线咁P.S多谢某好好人Staff提醒我系Order食物纸到写Table nO. 如果唔系写完等于冇写!到时有排等了~一坐低饮番罐lemon tea冇有错,即使唔系Vita系Lotte,只要够冻,都照单全收呀!乐天蚝仔饼-有心思!每件都会用迷你铁板仔盛住嚟上菜,感受到铁板个只余温,虽然未至于出晒烟咁夸张!烧大虾-每只虾大细差唔多,唔会话叫3只,当中俾1只细咁捞埋比客人,好彩!而且,虾肉冇烧到dry晒同埋系暖的!烧鲭鱼-上枱仲系暧暧的,味道同大喜差唔多,我自己就唔中意吱lemon系旧鱼到,唔吱仲好味我发觉!!!不过最好就一上枱好食啦!摆到冻晒鱼肉硬左唔好味了!蟹粥-一样保持大喜水准同好味道,绵绵粥地,如果再俾多d蟹就好,贪心的说法~食左咁多浓味野,食碗粥清下喉咙都唔错!1人1小碗够晒,再多个肚太多水了,食唔落!Staff方面,某d位置会有屏风系到挡住视线,想staff即刻睇到你,不妨递高手之余可能大声一点示意!staff都叫做几有礼貌,自己唔得闲收O
乐天蚝仔饼
烧海虾
烧鲭鱼
蟹粥

如果唔系写完等于冇写!
到时有排等了~

虽然未至于出晒烟咁夸张!

而且,虾肉冇烧到dry晒同埋系暖的!

唔吱仲好味我发觉!!!
不过最好就一上枱好食啦!摆到冻晒鱼肉硬左唔好味了!

staff都叫做几有礼貌,自己唔得闲收Order食物纸,都会叫旁边staff帮手过嚟接,有反应俾到客人!!!

餐厅环境方面,参照以往大喜屋设计同呢间比较,灯光较为明亮一点,环境较开阳,走廊较阔,
容易出入去厕所
P.s如果女厕有全身镜就可以更方便爱美小姐们照镜
,整理衣服!
另外,增设左'甜品饮品自助区',可以出去自己拎饮品&雪糕雪条,冇记错有大喜雀巢雪糕!
仲要任食~~~你有能力就尽食啦!小妹自问一杯已足够!
唔系咁好咁多甜野!

• 蟹粥
  • 乐天蚝仔饼