放題againnnn😋小食區有青口、蝦、麻辣雞腎、螺肉、中華沙律🥗熱食有煎餃子🥟炸雞翼、椰子雞湯等等;飲品有果汁、梅酒🍶我拎左椰子水、支裝提子汁🍇.刺身有好鮮味既極品大赤蝦🦐、酒煮榮螺片鯛魚、三文魚、油甘魚、拖羅、北寄貝、北海道帶子、甜蝦推薦三文魚同拖羅😍勁厚切喎第一第二輪都質素好好🤩.熟食應有盡有😎上湯燴大蝦球、燒牛舌、牛油炒粟米🌽、推薦點芝麻雞翼🐔,又大隻煎得勁香😍😍😍炸物試左天婦羅蝦🍤、吉列牛乳炸鮮奶、脆炸貓山皇、紫心香芋丸、雞軟骨串不得提個咖喱軟殼蟹🦀成兜汁勁惹味,蟹仲要一份兩件咁多,好食到忍唔住encore🤪.海膽手卷細細件,可以淺嘗又唔會太飽😉真係好鮮好味!壽司都好有特色🍣魚子拖羅塔、三文魚腩、黑松露蟹肉帶子、龍蝦沙律伴櫻花蝦多士、黑松露赤蝦、鹽燒左口魚群邊、炙燒三文魚腩🐟🐟🐟壽司每樣嗌少少就好啦,仲要留肚食其他野嘛🤪.甜品櫃有Oreo忌廉杯、芝士餅、tiramisu等等,仲有切片水果,🍧有不同款雪條選擇,有榴槤、雲呢拿、朱古力…飽晒啦😝
推薦三文魚同拖羅😍勁厚切喎第一第二輪都質素好好🤩

海膽手卷細細件,可以淺嘗又唔會太飽😉真係好鮮好味!