想饮饱食醉日本嘢,朋友系街坊黎,话呢间放题质素甚高,所以最后就拣咗食放题😎经典放题任食套餐 $278 ,除咗qr code 落单外,现场有炸物同凉拌自取区,下次想升级多一个grade,因为见到人地食海胆食得好开心😂-食放题就最惊将价就价,最惊遇到食刺身未退哂冰或者唔新鲜,但大埔满屋绝对系高质!刺身三文鱼、油甘鱼厚切,新鲜肥美,大赤虾鲜甜大大只,真系忍唔住enocre多次,就咁食刺身都抵🙈 拖罗蓉鱼子酱带子杯必食!寿司方面,花之恋、剑鱼腩、盐烧左口鱼寿、海胆手卷都属于惊喜之作! 炙烧后既左口鱼入口即溶,油香洋溢,剑鱼腩油脂清香,不论卖相定味道都属于中上,放题除咗汽水/樽装饮品外,啤酒都系任饮!-餐厅熟食方面都出色,钟意食西京烧嘅朋友一定要点,黑鳕鱼🐟肉质细致,鱼肉带有淡淡白味噌甘甜味,超滑!生蚝烧后依然保留蚝汁,加上蒜香浓郁,钟意惹味既朋友要食呢个蒜蓉烧生蚝!鲍汁烩花胶一啲都唔吝啬,大大件花胶炆得好腍又入味!-最后我以冷热榴梿及相思双皮奶作为今餐嘅甜品,可以食榴梿嘅放题实在太幸福了!!!😀😀😀-

刺身
拖罗蓉鱼子酱带子杯