不論食物質素,但今次嘅用餐體驗真係令我唔會再幫襯依間垃圾。事源係店員落漏咗單 ,咁同佢講番漏單,但之後送上黎既餐係重覆左。於是我向店員查詢,我同佢講張單入邊寫咗意粉,我認為係特餐B,所以我以為係開頭佢係落漏咗特餐C,而佢地既收據單入邊亦都冇寫明特餐名(ABC ),補單時亦無同我講落左咩餐,所以誤會咗都好正常。但個女店員竟然大大聲同我講:「係你之前話落漏單,係你叫我補返!」佢嘅態度已十分不友善,仲要語氣十分強硬地強調唔會幫我換番岩,態度極度差。個下我已感到十分氣憤,當初係因為你哋寫漏咗先會咁樣,提你地落番但而家反而怪我落錯單,咩道理?最後我憤怒地放下送錯既食物,但個個女店員竟然仲係全部客人面前話我發脾氣話明明就係我錯,嘩洗唔洗咁樣串人,我都叫有俾錢食野㗎喎!完全貼錢買難受!試問如果我對牛敏感嘅話佢係咪都唔會換俾我?要我硬食啲我唔食既野?我當下嬲到棄餐走人。點解佢哋可以覺得當初自己落漏左單係冇錯,而我幫佢地後補番食物反而係我錯,而且態度係一百萬分惡劣!越諗越唔忿氣點解要我白白俾幾十蚊佢哋。呢間餐廳其實係咪冇培訓過員工?連做人基本禮貌都冇!點解客人食個飯都要食到咁卑賤😩
不論食物質素,但今次嘅用餐體驗真係令我唔會再幫襯依間垃圾。

午餐