2022-10-13 175 浏览
外卖寿司一定要叫呢间千之味,分店愈开愈多,而且每次外卖都有冰块同保温袋送,好细心,行耐啲都唔怕,必点既紧系我最中意食既火炙系列,火炙黑椒三文鱼寿司同火炙左口鱼边寿司超正呀,左口鱼烧完入口即融,个种鱼油香简直无得顶,海胆军舰,餐厅选用加拿大海胆,味道浓郁而且质感较厚实,最钟意佢齿颊留香既海胆味,软壳蟹手卷都要大赞,即叫即炸既软壳蟹,好多蟹膏咸咸地,加埋蟹子沙律酱,好好食,外脆内软,我哋另外再叫左千之人气寿司拼盘D,五色丼,吞拿鱼蓉饭,炸饺子等等,全部都好好食,材料又新鲜,炸饺子十分juicy,外皮香脆,搭配饺子汁一流,大大力赞呀!大家快啲一齐去支持下高质小店!😋😋