2021-10-03 176 浏览
一開始已經等咗半個鐘先有湯底 食90 分鐘 等半個鍾先有湯底依件事已經好唔合理 唔洗食都滾晒 咁反映完佢都補返15 分鐘俾我 都算啦 之後我哋叫咗極上嗰個餐 叫咗3次牛幾碟咁叫都冇嚟 最後半個鐘先嚟 嚟得3 碟 咁我叫咁貴嘅餐嚟做咩 漏單請況極嚴重 仲要係淨返半個鐘嗰時一次過上哂啲嘢 邊食得哂呀大佬 到最後埋單 仲有半個鐘先食完就叫人埋單 兩個人變三個人單 單又錯 我咪叫佢改囉 改完我話用手機俾 staff話要出去先俾到 我同個staff講 好我走個時俾 佢冇同我講返任何嘢 之後我男朋友聽到佢同另一個staff 講 「個兩條友叫咗3 次都唔埋單」我男朋友同我講返 我都仲話 都唔係講我哋 點知佢又過嚟叫我埋單 話要我自己出去埋 我第一次見餐廳會叫個客食緊飯要出去門口埋咗張單先 我個時先知個staff 偷偷哋講嘅客係我 真係嬲到震 依家驚死我唔俾錢咩 我咪同你講我走會埋單 你嗰時又唔同我講清楚? 台灣過江龍仲要排咁耐隊本身都好期待 我完全冇諗過會有啲咁嘅服務態度 極度失望 以後唔會再去 嘢食我都唔想再多評論啦
2021-10-03