因為朋友推介話一鍋堂既火鍋幾好食,所以我就同男朋友去試下,點知完全中大伏首先一入去等位既安排已經令人好不滿,等位既客人要坐系等升降機既位置,每次開門d風吹入泥系勁大風勁凍!我番到屋企冇耐就發埋燒等位時間亦勁耐,我地等左一個鐘先可以入座。但系當時系好多4人枱系吉既!當時知客狂問有冇人系b飛,問左最小10次,但完全冇人應,而我望到入面都有好幾張4人枱,如果冇人等4人枱系味應該安排2人既去食住先?除非你話好多3—4人既客人等緊位,甘樣既安排就會過分姐,但冇人等4人枱既情況下好應該安排2人過去啦!根本冇需要令2人枱既客人系到白等!到坐到落去,位置勁迫2人枱同格離個張枱只系拉開幾cm 既距離,聽到曬格離枱番咩工搭左幾多百次飛機。真系5系好明點解人地會話呢到坐得鬆動到湯底,我地叫左麻辣湯,但系感受5到麻辣既香味,煮野食時食物亦沾5到麻辣味,食蜆同田雞時,花椒8角個d苦味浸曬落去,但我食過好幾間麻辣火鍋系完全冇呢個情況而且湯底味道5出再講食物,呢到白膳片食落感覺似草鯇,肉類較"鞋",冇鮮甜味。田雞就大部份系背隻位,好小有脾,不過脾位都好好肉夠大隻,炸魚皮亦夠香脆水魷同牛柏葉都幾新鮮全晚我淨系中意d蝦

到坐到落去,位置勁迫
而且湯底味道5出

水魷同牛柏葉都幾新鮮
全晚我淨系中意d蝦,最鮮味系佢,亦都爽口。

食既過程樓面服務都相當差,佢地收走其他客人5要既食物時,系放左系我地架車乾淨既食物上面,當時我地以為系送泥我地枱,就同佢講話我地冇叫,點知個樓面男仔話:我擺住先姐!我地已經o曬,然後佢收番走,我地見佢拎住個堆野食去抹格離枱,甘樣應該5會系新鮮野送去其他客人到啦!衛生相當差
去廁所個條路長期地滑,我都好幾次冼左幾下,5敢想像行動5方便既人行過會點

總體呢間野既食物、湯底、服務、衛生亦都令我極之5滿意,除非真系有改善,5系都5會再泥幫襯!