我地7個人去食 唔知點解8人限聚令下我地要分開枱坐,都算啦..我地最後決定坐門口。嗌左5個甜品,等左35分鐘,見到隔離枱遲黎過我地都上左甜品禁就問下點解禁耐啦,個姐姐仔都好好,話幫我地睇睇,話啲雪糕可能太硬(其實當時聽到呢個excuse都覺得好無奈)然後就聽到佢地鋪頭入面有人係到好燥禁鬧緊(當時都知知地係個廚房佬發脾氣)但冇諗過條友走出黎仲要串串共同我地講「雪糕唔係太硬就太軟架啦」我成世人真係第一次聽有人做甜品生意會禁樣同客講野!老老實實 你出黎講句唔好意思再等多陣,我地或者都會等,但依家禁樣出黎凶我地,就真心唔係好倨囉。最後食都冇食就走左。唔該啲人唔好成日借黃店既名黎做生意。我就係本身想去懲罰黃店,但你禁樣既態度,我唯有上黎寫劣評啦。
宵夜