2016-09-25
因為好耐無食日本野既關係,所以決定去食放題去放縱一下依間放題我係提前一個星期打去訂位。一入到去,沿途已經見到沙律區,小食區,飲品區,雪糕區同埋甜品區珍寶赤蝦+北海道帶子:賣相真係好靚,見到個小瓶口噴緊煙,而側面亦有閃燈同花點綴,刺身既底部鋪滿冰,去保持刺身既新鮮,赤蝦好大隻亦好鮮甜,帶子新鮮同爽口極品和牛壽司:係火炙系列,所以食落既味道都帶有微微既燒過既香味,上面淋左牛肉汁,燒左既牛肉半生熟,口感非常軟熟黑松露燒三文魚壽司:三文魚肥美,黑松露味濃郁蟹棒壽司:蟹棒上面鋪左芝士,同溶左既芝士一齊食,兩種味道好夾,蟹棒蟹味鮮穴子壽司:穴子上淋左少許鰻魚汁,火炙後散發出穴子本身既香味鐵板蒜片牛肉粒:蒜片炒得香脆,牛肉粒非常淋身,而牛肉亦沾滿左蒜片本身既香味雪花牛肉牛肉鍋+熱稻亭烏冬:兩樣野到左之後,我將佢地合二為一,變成牛肉鍋烏冬,牛肉係用湯既熱力整熟,牛肉好薄,所以好快就熟左,湯底甜甜地,再加埋烏冬一齊食,我覺得勁正!食飽飽就緊係要去拎甜品啦,拎左木糠布甸/tiramisu/朱古力泡芙:朱古力泡芙,朱古力味濃,入面就唧滿左吉士木糖布甸同tiramisu:細細杯,容易食,我最愛的甜品之一,好好
黑松露燒三文魚壽司:三文魚肥美,黑松露味濃郁
穴子壽司:穴子上淋左少許鰻魚汁,火炙後散發出穴子本身既香味
朱古力泡芙,朱古力味濃,入面就唧滿左吉士
木糖布甸同tiramisu:細細杯,容易食,我最愛的甜品之一,好好味。最尾我去拎多兩杯黎食。