2020-05-19 4137 浏览
服务一流,当日订左两位去到即刻可以入去,俾左两张厨房纸我地放口罩,颇方便。仲主动问我洗唔洗帮keep住把缩骨伞,好nice一入去上左去二楼房仔入面,同房只得另一pair客人,疫情期间,我地两pair人中间隔左成3个位,几舒服同有私隐度,倾计都安心又畅快食物方面,我跟朋友推荐叫左第一版$198既餐:跟餐前菜有毛豆同蟹肉蒸蛋,毛豆略烧过,蛋就鲜甜有蟹味另外小食蟹棒配温泉蛋,呢样有惊喜,蟹棒既口感一梳梳充满蟹味,好食到主食系蟹子蟹肉蒸饭,因为坐系类似厨师发板既位,饭系面前即蒸,仲有待应好好既服务,为左令饭保持温度,佢仲分两次装,等我地食完第一碗再添,仲时不时帮我地添茶个炒饭啖啖都有蟹肉,我最惊要剥蟹壳,所以平时讨厌食蟹,但当成个饭都唔洗落手去做d麻烦野就啖啖蟹肉,味道浓郁,真系超大满足最后甜品都画出完美结局,有雪糕食,可以㨂姜味同咖啡味,我拣左咖啡甜味岩岩好,中间有d咖啡冻增强口感,带有淡淡既咖啡味,一流值得一提唔只二楼好好服务既女待应,系离开𠮶阵一楼既待应们都会让路同微点头欢送,最劲系门口个招待已经攞定我把缩骨伞递俾我,呢下窝心到呢,very good太好服务令我忍唔住要写食评,老板请到一

食物方面,我跟朋友推荐叫左第一版$198既餐:
跟餐前菜有毛豆同蟹肉蒸蛋,毛豆略烧过,蛋就鲜甜有蟹味

甜味岩岩好,中间有d咖啡冻增强口感,带有淡淡既咖啡味,一流

太好服务令我忍唔住要写食评,老板请到一班好伙记,会再食
2020-05-18
  • 免治蟹棒