由於上次BOOK 吾到King Ludwig Beerhall 而要到 Schnurrbart 食飯, 但意外驚喜...之後對豬手兄念念不, 所以歇而不捨繼續 book King Ludwig Beerhall , 終於BOOK到,而大班朋友聞風而至, 越來越多人,足足十人.想不到這次令我大大失望!!!二話不說, 我們還未人齊一半人到左己order 2個豬手,一個mix 腸, 豬手$145 好乾身,完全係無肉汁,無脂肪,) 吾係要好多肥膏,但都吾係乾到這樣,而配菜既薯仔係好硬明顯未熟, 少配菜mix 腸$20x 好過豬手少乾, 少配菜之後叫多個 smoke salmon salad嘩..... 都80-90蛟,個potion細得可憐, 都吾知比邊個食好其他人到齊,多叫2個豬手, pasta, 薯餅,個個 potion 都係兒童餐一樣, pasta 汁算好味既..我對只有門面, 餐牌做得好好睇睇但食物質數吾好既餐廳極度不喜歡,不會再來
想不到這次令我大大失望!!!

豬手$145
少配菜