尋日, 我同男朋友兩個人夜晚去呢間"所謂"餐廳BBQ,諗住每人$88有海鮮食都ok啦, 掂知一到步就發現賴晒野。唔掂一:侍應態度奇差。找錢找少十蚊當無回事,叫佢拎橙汁又拎左忌廉,仲同我講:小姐,呢度任飲既,飲完忌廉先啦,我堅持唔肯就範,佢先肯換俾我。仲有,個個侍應都當左你係佢殺父仇人咁,個個都黑口黑面,同佢講完要乜野佢好似唔想做咁。不但只係咁樣,佢地個個都成日爆粗,我真係從來都無見過咁既侍應囉。唔掂二:食物同飲品選擇極少:任飲既只有可樂、橙汁同忌廉,仲要係一揸揸上,仲要係無氣既,真係慘過飲水,我見有幾台人用$5買水飲。野食又係極唔得,話就話有海鮮,但係只係得個身得5蚊銀咁大既蟹仔同半隻手掌咁長既瀨尿蝦,又無肉又梅,其他食物只係得20款左右,仲要好多係重覆既,d扒又係“原汁原味”完全無調味,其他食物亦都唔得。唔掂三:樣樣野都要收錢。話就話俾人燒四個鐘,但係只係包一小包既炭,我地兩個人燒都唔夠,買一包又要15蚊,其他錫紙、燒烤網都要用錢買。唔掂四:個爐太高,好難燒。環境好迫,好似集中營咁,既睇唔到所謂既海景,d 簷蓬仲好矮,總之就食得好唔舒服。