2017-06-17
天婦羅 自己沾醬自己炸 又有得玩又有得食 🤞🏻Dreyer's 雪糕 雪米滋無限吃到你蛀牙!👏🏻👏🏻👏🏻==============================我大胃D一個人自己炸了十幾串 重點是新鮮炸即刻食真係好正👍🏻炸完還有調味粉提供 有地獄辣 七味粉 孜然粉 韓式辣粉 海苔粉 等等 🙊食得辣的人 我推薦韓式辣粉 真的好惹味 灑完多多都吃得完😆 .我們叫了$238個 極上安格斯牛小排套餐 包括有美國穀飼牛 豚肉 北海道雞肉 刺身 炸物 都是無限量 吃到你飽的! .湯底叫了 味噌豆乳湯 (通常火鍋我都會先喝一口 )有點咸 味噌夠多😂所以燙好的肉都不用沾豉油都夠味 肉的品質都不錯 😌.除了雞肉其他肉都切得很薄 但還好我吃了很多刺身 回本就好☺但可惜刺身的新鮮度只是還好 蝦頭有些變黑了 三文魚是厚切 其他就正常吧 .重點來了 甜品 雪糕有開心果味同藍莓芝士味 我最愛吃藍莓芝士 吃了三杯😎😆還有雪米糍 有榴槤味!但我覺得味道不夠濃 淡淡的 另外還有綠茶 香芋 紫薯 香草 胃口不大的 這些可以略過😘 .記得5-6pm 或者9:45pm 後入座有85折 還有還有!記得帶外套去 餐廳冷氣大的
Dreyer's 雪糕 雪米滋無限吃到你蛀牙!👏🏻👏🏻👏🏻
記得5-6pm 或者9:45pm 後入座有85折
還有還有!記得帶外套去 餐廳冷氣大的很👍🏻👍🏻
如果想更緊密留意三個90後吃貨最新美食推介,記得set 好以下設定😌:
*因為FB依家顯示出黎既post,就算你地like左/追蹤中都未必會顯示出黎俾你地睇到*
電腦版:「讚好👍🏻」專頁→按「搶先看」
手機版:「讚好👍🏻」專頁→按「追蹤中」→按「搶先看」
咁就可以第一時間收到接收通知 就可以睇到我地每一個美食分享post🙌咁就唔會錯過我地嫁喇❤
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
📍OpenRice: 3bad_foodies
#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies
#三個90後吃貨_荃灣美食推介
稻八日式火鍋炸物放題 (荃灣)
荃灣德海街18號富利達中心1樓