2022-08-15
朗豪坊新開小清新cafe,The Pont!由門口一直到餐廳入面都係滿滿嘅打卡位,以綠色森系為主調,甚至有座位直頭係千秋藤椅😍食物方面價廉物美,2人食brunch平均都係$150左右,我地叫左2個主食,1個甜品同飲品,呢個價錢實在難得🥰宇治抹茶白朱古力牛角窩夫配雲呢拿雪糕 $68份量充足,上面以抹茶同白朱古力整成嘅cream好綿滑,有牛角包窩夫嘅鹹香搭配cream嘅甜,食落唔會甜膩,share食好sweet😘All day breakfast $108呢一份all day感覺而以The Pont為主調,用羅勒醬汁做基礎,擺盤亦好靚好有心思,中意羅勒嘅朋友唔好錯過煙三文魚牛油果三文治 $78成份三文治都係高汁之作,三文魚完全冇同你慳住,排滿到密密麻麻🤣麵包烘到香脆,配牛果,我個人好like🤤Mocha $40朱古力味好香濃,但咖啡味同時亦突出☕️
宇治抹茶白朱古力牛角窩夫配雲呢拿雪糕 $68
All day breakfast $108
煙三文魚牛油果三文治 $78
Mocha $40
朱古力味好香濃,但咖啡味同時亦突出☕️