2023-06-27
校長燒肉 | 兩小時 燒肉 火鍋 雙重放題最特別之處 有一個美顏養生花茶區 自己沖茶黎飲 可以根據自己喜歡 mix 唔同既茶過百款食品 燒肉同打邊爐都可以 真係好多選擇飲品種類都有好多 仲有啤酒任飲週末晚黃金時段 $248 性價比係高 食物豐富座位真係夠寬敞 同埋唔會坐到好逼 好多檯都係以卡位形式 卡位令到我地坐得更舒服🔶飲品基本罐裝汽水都有 紙包裝既茶都有好多除左汽水 茶 仲有果汁同啤酒 梅酒 清酒🧃🍺款式真係多🔶熱食炸雞 薯條 春卷🍖除左炸物之外 仲有點心可以食 燒賣 牛肉球 排骨 🥓辣炒蜆 辣東風螺 呢類既小菜都有🔶食物區海鮮,肉類,丸類及蔬菜都可以見到土匪雞翼真係唔錯韓式風豬腩片都好岩燒烤食🔶刺身刺身就唔係任食 每人可以點三款包括三文魚,虎蝦,帶子,赤蝦🦐,希靈魚🔶甜品軟雪糕 雪條 都係比較大路 🍴整體評價:兩小時 燒肉 火鍋 雙重放題食物種類多 又可以燒肉又可以打邊爐除左之外 熱食炸物都有唔同既種類可以揀 多完化價錢都較為平 $248推介指數: ⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓付款方式Visa Master
過百款食品 燒肉同打邊爐都可以 真係好多選擇
炸雞 薯條 春卷🍖
除左炸物之外 仲有點心可以食 燒賣 牛肉球 排骨 🥓
辣炒蜆 辣東風螺 呢類既小菜都有
🔶食物區
海鮮,肉類,丸類及蔬菜都可以見到
土匪雞翼真係唔錯
韓式風豬腩片都好岩燒烤食
🔶刺身
刺身就唔係任食 每人可以點三款
包括三文魚,虎蝦,帶子,赤蝦🦐,希靈魚
🔶甜品
價錢都較為平 $248
推介指數: ⭐️⭐️⭐️
📌 荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓
付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 八達通 銀聯 Tap&Go