招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面议)
$17,500-$20,000
月薪 (面议)
吃完都几失望的,两三年前在这里点过口水鸡,现在只剩下口水鸡翅了,我想著应该也挺好吃的。结果原来是白切鸡翅扔到调味料中,所以,就靠这个调味料了。而调味料呢,怎么说,像是衹是辣酱而已,连一点醋都没有加。一份衹是把三个鸡翅切开,切成六块。而鸡亦果d肉系'冧啤啤'。失望蒜泥白肉比口水鸡好点,但相当的金贵,26块钱祇有七片肉。调味料同样的也是少了醋。柠檬茶跟小食系七蚊,外卖仲要加一蚊,好饮嘅话加一蚊就一蚊啦,结果呢个柠檬茶,好似系用出边雀巢柠檬茶粉冲出来嘅茶底,再加几片柠檬。作为一间上座率咁高嘅餐厅,呢个柠檬茶认真失礼。btw,我嗌呢啲现成嘅小食喺门口等外卖等咗15分钟+。应该唔会返转头。
蒜泥白肉 细份

口水鸡翅

口水鸡翅
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段