2020-05-07 128 浏览
難得放假,疫情又緩和了,逛逛街,食吓野!夏天特別想食甜品🍮search 一下,這間樓上甜品店-小糖鈕評價不錯😝😝入到去地方很大,全部以colorful鈕扣作裝飾,感覺很溫馨呢店員為我地介紹,這個大拼盤有八款甜品,一次過試晒🤣🤣超級大一盤,賣相一絕,打卡一流😝店員很詳細為我哋介紹,甜品有次序,先淡後濃,各有特色Apple combo,冷熱一齊食口感一流Earl Grey麻薯波波麵包布甸,都幾飽肚下,外皮少少脆,內裏好軟滑🥰🥰44%杏仁榛子朱古力少少苦朱古力味很突出,加了杏仁和榛子口感豐富柚輪 係signature 蜜柚芭菲很清新,配上拿破崙橋,又靚又好味每一款都各有特色⋯⋯會令到你每試一款都有一種好特別嘅感覺🥰🥰黑松露脆焗蛋白,賣相已經超吸引,黑松露配搭甜品效果同樣出色!真係很值得一試的一間甜品專門店,對甜品有要求的,應該都會滿足到你🤣🤣

店員為我地介紹,這個大拼盤有八款甜品,一次過試晒🤣🤣

超級大一盤,賣相一絕,打卡一流😝
店員很詳細為我哋介紹,甜品有次序,先淡後濃,各有特色

Apple combo,冷熱一齊食口感一流

44%杏仁榛子朱古力
少少苦朱古力味很突出,加了杏仁和榛子口感豐富