2018-07-27
板上係哩條食街度開左吾係幾耐 主打做日式便當飯盒,價錢都合理😆 而且環境好大好舒服 好岩放工chill下 同朋友去傾下計!地方主要分兩邊 一邊係高台 一邊係低台!高台果邊主要都係拎餐位, 低台果邊就有野飲, 例如: 啤酒同咖啡等等!電視都好多,可以睇世界盃! 哩個環境下睇波 真係好有氣氛!而且仲有個coffee bar, 慢慢歎咖啡!佢下午茶時間先有薄餅果d食下 而且做緊優惠 買咖啡加$10都有件cake la! Cake 既選擇吾多既,例如有朱古力松露蛋糕, 檸檬鐽, 提拉米蘇等等!我地都叫左小食, 大板燒, 吉列蠔同跟餐雞翼!大板燒份量好大, 咬落塊好結實, 配埋沙律醬食都幾飽下! 吉列蠔都係必點! 超新鮮即炸! 咬落去肉汁爆哂出黎 好甜! 雞翼+$8就有4件, 雖然係單骨雞翼, 都係都夠食! 正餐點左個鯖魚便當同黑豚漢堡!便當🍱真係好重料,有魚 中華沙律 栗米等等! 霸配埋杯洛神花蜜!鯖魚好清甜,仲配埋個汁比我地!漢堡好厚肉,配埋個薯條🍟!野飲都偏甜, 建議較小d糖,比較無咁重口味! 總括而言,如果同朋友去食飯絕對大大推介,環境舒服 測食都吾錯,最平都係$40幾一個餐!