🤑 慢烤豬肋骨(半份) $188🤑 意大利巴馬火腿薄餅 $165🤑 Blue Girl $70🤑 Hoegaarden $70———————————————🌟 慢烤豬肋骨(半份) $188 🌟豬肋骨肉經過慢烤後 肉質嫩滑😚加上香濃嘅bbq醬 又滑又入味🥰我本身唔鍾意食骨 但今次嘅豬肋骨 煮得啱啱好 豬肉可以同骨完全分離 可以保持優雅進食😊🌟 意大利巴馬火腿薄餅 $165 🌟一個包含番茄醬 巴馬火腿 巴馬臣芝士 嘅pizza🍕每塊pizza都有巴馬火腿 充滿火腿香味加埋巴馬臣芝士 超濃郁 超夾💓因為配料味道濃郁 配上厚批最好不過 Pizza有咬口 唔會好似食緊麵包 亦唔會被配料蓋過味道😋🌟 Blue Girl / Hoegaarden $70 🌟一邊食西餐 一邊每人一大杯啤酒 喺外國風餐廳入面食 氣氛一流😆———————————————評分🔖 (5⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️回購?會✅———————————————📍Cabana Breeze 📍 東涌怡東路9號T Bay地下12-15號舖 👣 東涌站乘搭Sheraton酒店嘅shuttl
🤑 慢烤豬肋骨(半份) $188

Pizza有咬口 唔會好似食緊麵包 亦唔會被配料蓋過味道😋

一邊食西餐 一邊每人一大杯啤酒
喺外國風餐廳入面食 氣氛一流😆
———————————————
評分🔖 (5⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️