2019-09-09 114 浏览
在筲箕灣東大街這條食街很很多唔同種類既食肆選擇!今次就和朋友選了這間在街中間的這間八沢,又可以有酒飲,又有串燒食日本小食又有拉麵烏冬!做到幾全面!這店是用上QR code來 order食物,都算幾方便呢!我就叫左標蜜桔味道既 KIRIN啤酒,都幾正,清爽得番帶點果香,飲番1,2杯吹下水咁幾爽呢。我就叫左份黑安格斯肉眼牛扒飯,牛肉燒到賣相幾靚唔會過老,再蘸上醬汁!更食出牛肉既味道,都幾嫩滑的。份量亦唔算少,牛既質數幾好。朋友點了黑松露忌廉海鮮烏冬,我偷食左 dd, 湯底超香濃好很正!烏冬煙 un彈牙,吸哂黑松露既香味!我朋友話 d海鮮都唔差,所以我地都食得幾開心。