2022-10-26
呢間Cafe走東南亞風,周圍都有好多綠色植物同藤椅☺️ 環境幾舒服同Chill,幾適合同朋友嚟打下卡傾偈👍🏼 食物款式及種類比較特別,提供意粉、croffle、三文治 及咖啡☕️.🍝娘惹喇沙老虎蝦扁意粉 $138: 喇沙味意粉好少見😆 辣辣地幾特別,扁意粉彈口 充份掛到汁好滋味🥰 老虎蝦厚肉鮮甜🦐.🍳冬蔭蛋黃醬煙三文魚班尼迪克蛋 $108: 以croffle代替英式鬆餅,添加新鮮感🤩 冬蔭功蛋黃醬有少少辛辣刺激感😝 令蛋黃醬更開胃! 流心蛋配煙三文魚好夾,如果蛋黃醬少啲就令croffle唔會變淋~.🍓士多啤梨香蕉燕麥乳酪 $68: 士多啤梨乳酪好清新,唔係用糖水調味嘅乳酪! 用新鮮士多啤梨粒混合乳酪,配上自家烘焙嘅燕麥🍯 用蜜糖調味夠天然,感覺健康有營🙈.☕️檸檬氣泡咖啡 $58: 咖啡配上檸檬氣泡水,口感清新🍋.🥥椰子牛奶咖啡 $58: 牛奶咖啡配上椰子香氣,令味道提升層次感😍 杯邊有椰絲,充滿泰國風情🌟
🍝娘惹喇沙老虎蝦扁意粉 $138
🍳冬蔭蛋黃醬煙三文魚班尼迪克蛋 $108
🍓士多啤梨香蕉燕麥乳酪 $68
☕️檸檬氣泡咖啡 $58
: 咖啡配上檸檬氣泡水,口感清新🍋
🥥椰子牛奶咖啡 $58