2022-05-23 448 浏览
🍾环境🍾当日系平日嘅6点半 小编去到已经排长龙啦...🥲大约等咗40分钟就可以入座⏰店面位置唔算多🪑所以等候嘅时间可能因为咁而比较长⏳但系每个位置嘅空间好充足 坐的好舒服😌装饰同埋布置方面真系好靓😍真系觉得自己去咗一转东京呀!!😆除咗装饰之外 墙上面仲有好多唔同嘅漫画、客人嘅回馈同埋渔场台风嘅回覆 ⚜️🎍🎐🖼系依家佢唔到旅行嘅期间去一去渔场台风就好似去咗旅行咁呀!🇯🇵🏯🍜🤓服务🤓头先讲到等待时间都有成40分钟 但系系等嘅时候员工会比点餐纸我地📄系等嘅同时嗌埋野食🍜员工随即会系过多阵嘅时候收番点餐纸👨🏻‍🍳入座之后好快就会有野食到🥹相信系佢地收咗点餐纸就会开始准备食物😉小编发现佢地会好细心咁记低变为客人食咩 🤯到时准确咁上菜😋😋小编都发现到有啲留言话女仔黎食嘢唔记得带橡筋员工会主动借比佢 真系好贴心!!♥️😋食物😋🌟沾面只会系午市提供, 包括鱼介豚骨沾面、鱼介豚骨焙煎黑芝麻沾面、鱼介豚骨番茄海虾沾面👨🏻‍🍳🌟拉面只会系晚市提供, 包括鱼介豚骨拉面、烧海虾味豚骨拉面、鲣鱼味豚骨拉面、沙甸鱼味豚骨拉面👨🏻‍🍳🌟可以选择面量、酱汁量同埋有冇葱👍🏻🌟配料方面+$10增量笋, +$10增量紫菜, +$
🍾环境🍾
当日系平日嘅6点半 小编去到已经排长龙啦...🥲
但系每个位置嘅空间好充足 坐的好舒服😌
装饰同埋布置方面真系好靓😍真系觉得自己去咗一转东京呀!!😆

🤓服务🤓

😋食物😋
🌟可以选择面量、酱汁量同埋有冇葱👍🏻
🌟配料方面+$10增量笋, +$10增量紫菜, +$15半熟蛋, +25增量叉烧, +$30 特制腩肉叉烧🍱
🌟饮品方面+$12 可乐/雪碧, +$15 乌龙茶🧃

🤍 烧海虾味豚骨拉面 少面 普通量酱汁 有葱 $88(🌕🌕🌕🌕/5)
‼️推介‼️
海虾嘅汤底十分之浓郁🦐加上有唔少虾仔作为配料 令到呢个汤底更加有层次同更入味⛩
半熟蛋好淋 十分容易入口 如果有多加调味会更加好食🥚🍳
叉烧好有水准 唔系好薄有返一定嘅厚度 同时入口唔会韧🥩🍖
面方面都系好有咬口🍜如果可以拣面嘅硬度就好啦 因为小编中意食硬身啲嘅面🫣🫣
对于胃口比较细嘅小编嚟讲 少面嘅份量啱啱好🤗
可惜嘅系晚巿试唔到佢哋嘅沾面 下次会晏昼再嚟试!😤😤

🤍 鲣鱼味豚骨拉面 普通量酱汁 有葱 $83(🌕🌕🌕🌗/5)
鲣鱼味汤底虽然只系落咗普通粮嘅酱汁 😳但系鲣鱼味十分之浓郁🤩
但系鲣鱼味嘅浓度有少少盖过咗豚骨本身嘅味道😰
而其他配料就同上面烧海虾味豚骨拉面一样👍🏻
🚨注意🚨
1️⃣只收现金~💰
2️⃣12:00-16:30 午市先有沾面食㗎!
3️⃣16:30-22:00 晚市先有拉面食!
2022-05-16
等候时间
40 分钟 (堂食)
  • 烧海虾味豚骨拉面