2017-10-12
今日去左探好朋友 , 佢帶我嚟呢間百分百餐廳食下午茶。 佢係呢間餐廳嘅忠實擁躉 , 朋友仔一向嘴刁 , 佢唔好食嘅一定唔會食 。我哋叫咗沙爹牛肉蛋公仔麵 , 沙嗲牛肉醃得好好味 , 公仔麵硬度適中 ,唔會煮到過曬火。 公司三文治值得一試!值得一讚 !首先麵包係烘底,裏面有芝士,火腿,雞蛋,午餐肉同菜! 十分豐富, 仲有茄汁 同千島。 係我食過最有誠意嘅公司三文治! 仲要只係37蚊咋 !另外就叫咗個蕃茄焗豬扒飯 ,好朋友覺得個飯底有啲太濕,我個人嚟講就覺得還可以 , 但係唔係最出色嘅焗豬扒飯 。最後我哋再叫咗個奶醬多 ,煉奶醬同花生醬 都唔會吝嗇感搽上 😍咬落去全部都係 煉奶汁既感覺好滿足!你都最重要嘅凍咖啡,亦都係好朋友最推薦嘅! 好朋友話平時係咖啡面頭仲會再放一啲咖啡粉作裝飾 , 可能廚房今日太忙,忘記了放上。 咖啡味道十分之濃香, 但又唔會苦澀, 非常之好飲 ,我見到好多客人都叫凍咖啡嚟飲 ,下次再探好友嘅時候一定會再嚟呢食嘢呀
公司三文治值得一試!值得一讚 !