2020-01-21 2623 浏览
难得早收工 又要等朋友放工 中间时间紧系难得咁去食个tea食个tea 想舒服又食得好少少 价钱又要唔太贵 就拣左2+2 Cafe~ 睇到佢做紧朱古力杂莓主题🍓🍇 like咗佢哋个Facebook仲有优惠添由于系平日入到去加埋我都系得三个人 真系好chill~~甜品选择就有呢一行 大概都有十几款嘅甜品选择 而另一边都有少少热食 👇🏼朱古力红莓蛋糕(左)朱古力味好浓厚 食落去嘅mousse味都好正 蓝莓朱古力芝士冻饼 (右)呢个中间层蛋糕就比较多 仔细见佢里面其实有三层蛋糕 👇🏼黑加伦子香槟蛋糕(左)呢个个样唔系最吸引我嘅 不过食落去酸酸甜甜有几夹 推荐草莓蛋卷(右)食落同上面个朱古力红莓蛋糕好似 朱古力味重过草莓👇🏼蓝莓芝士蛋糕(左)以芝士蛋糕来讲略为硬身 个人口味钟意软身少少草莓brownie(右)呢个冇试因为唔系好钟意食brownie👇🏼朱古力蓝莓拿破仑(左)几钟意佢切到细细件 方便食之余又唔会太快饱 有啲似蓝莓脆脆多啲 香蕉朱古力批(右)👇🏼冻柜方面 都有好多唔同嘅布甸啦 大菜糕等等 冇全部试晒 不过几推荐芒果布甸而生果方面亦都有火龙果同埋蜜瓜 最后当然唔少得系movenpick雪
难得早收工 又要等朋友放工 中间时间紧系难得咁去食个tea

由于系平日入到去加埋我都系得三个人 真系好chill~~

甜品选择就有呢一行 大概都有十几款嘅甜品选择

而另一边都有少少热食

香蕉朱古力批(右)

而生果方面亦都有火龙果同埋蜜瓜

最后当然唔少得系movenpick雪糕 虽然天气都有少少冻 不过见到咁多口味点都要食几只味过吓瘾

甜品自助餐嘅时间系由3:45到5点 虽然系有好多唔同甜品嘅选择 不过就觉得唔够时间食 好难一次过食晒咁多样
但系以咁嘅价钱,环境同服务 我都觉得系物超所值嘅
建议大家平日得闲可以黎试吓