📍ChocoNext唔同心情就食唔同味道嘅朱古力,一共有10種味道,無論咩心情都搵到一款啱你,除咗甜酸苦辣,你哋仲想像到咩味道嘅朱古力呢?最近喺海港城popup store搵到一間香港本地手工朱古力專門店都幾有意思想分享俾大家~佢地既complex心情系列,一共有10種口味,例如nervous既丁香配橙同埋gentle既焦糖加花生加海鹽,如果想食朱古力,但係又唔想咁寡,呢一個系列一定啱晒你。如果淨係想試吓五粒先嘅話,Glee同moody入面就係精選左complex既五種唔同心情。不過除咗呢個之外,我就更加鍾意佢哋嘅Talk to me series。唔知大家有冇試過想同對方講一啲嘢,但係又唔知點樣開口呢?如果想避開呢種尷尬嘅感覺,但係又想表達到自己嘅情感,我就推薦你哋可以送呢一盒朱古力比對方❤️👅Talk to Me series $168呢一個系列有四款朱古力,包括:miss you,sorry,wonderful同埋Goodbye。裏面除咗有朱古力之外,仲有一張紙條可以留低你想寫嘅字句🔖👅Banana Crispy $118除咗朱古力之外,佢哋仲有啲乾果,今次揀咗香蕉,從來朱古力同香
📍ChocoNext

👅Talk to Me series $168

👅Banana Crispy $118
除咗朱古力之外,佢哋仲有啲乾果,今次揀咗香蕉,從來朱古力同香蕉都係完美嘅配搭💛放喺枱頭煲劇嘅時候當零食都幾好,唔算係好甜,又冇反式脂肪💛