2008-01-20
近排廣告買得很熱的椒財牛肉/雞肉飽餐,行上新世紀,決定入去試吓,雖然只是六點,但已很多人.排隊買嘢食,一邊比錢另一邊等,但這裡的侍應態度很差,比完錢,只叫你行埋一邊,感覺好似差人叫你行埋一邊咁,其實個人並不喜歡這樣的安排,因為多人的時候很混亂,要靠自己睇住,結果我老公杯咖啡只係比咗兩盒奶,無糖,無匙用,最慘是坐低先知.叫了椒財板燒牛肉飽餐($25.3),雖然是黑椒汁,但是不會太辣,不過塊牛肉就無乜特別,同我老公叫嗰個孖堡塊牛肉食唔出有乜分別,只是有汁和無汁的分別,失望!扭扭薯條又燶又唔脆又唔熱又唔好食,食咗一半就無食.我老公個孖堡仲差,乾身的無汁的,食完返屋企仲胃痛,唔知關唔關事.幸好薯條夠咸夠熱.總括這間麥當勞,店員差,服務差,食物差,下次都係行遠啲去旺角西洋菜街地庫嗰間好好多.
扭扭薯條又燶又唔脆又唔熱又唔好食,食咗一半就無食.