2021-05-22 649 浏览
今日同屋企人食飯,諗住兩個人食好d, 屋企人想食放題,就近近哋去咗沙田中心呢間餐廳我地叫咗中等價錢嘅放題,加埋一都要$300一個人,點知食到一肚氣!去Donki豪食都冇咁嬲!食物嘅選擇唔多,而且有啲仲要冇哂添最嬲嘅係完全冇食過咁差嘅天婦羅!天婦羅蝦又口粉又厚皮,而且咬落偏硬,唔熱,咬到入面先得手指尾都冇嘅蝦肉,唔講真係以為自己叫咗麵粉嚟食!刺身全部都超薄切,而且食唔到鮮味,唔敢講完全唔新鮮,但絕對唔係好食,亦都唔能夠達到普通刺身嘅水準!成三百幾蚊一個人,羊架又冇,燒海蝦有冇,天婦羅炸完得粉冇肉,仲好意思叫自己做鐵板燒放題!完全係我食過最差嘅一次放題!永不幫親!完全唔明白點解會有咁多好評!

食物嘅選擇唔多,而且有啲仲要冇哂添