2019-05-04 397 浏览
第一次寫食評,因為頂唔住呢間放題,實在太差。 我睇咗佢好多差評既內容都係我今晚遇到嘅,真心唔知咁多好評點嚟???今日一家12人去試呢間放題, 款式選擇唔多。刺身質素差唔新鮮,仲放喺半溶嘅冰上面浸住水, 甜蝦肉梅梅哋,甩皮甩骨。 三文魚冇味,質地怪怪地。 火炙三文魚,唔似有火炙痕跡。,冇入口即溶嘅感覺,𡁻落去仲有啲韌。 落咗單嘅刺身漏單,份量同種類自動縮水。 燒蠔超細粒,好似廟街蠔餅啲蠔咁上下,仲要勁多蠔殼碎。 其他野都唔好食,爸爸無野食到食左3包烏冬食咗一個鐘,雖然未飽但已經唔想再落order。 最差最差最差最差係服務態度惡劣, 有個偏肥阿姐不停鬧客, 落咗單好耐冇嚟,問下都要俾佢鬧。行返埋位坐低慢啲都鬧你阻住佢,見到有幾個職員成晚不停串客鬧客,究竟有無管理??俾錢買難 受,唔會再去第二次。唯一感到安慰係雪糕、雪條、飲品種類都幾多。

食咗一個鐘,雖然未飽但已經唔想再落order。

,唔會再去第二次。

唯一感到安慰係雪糕、雪條、飲品種類都幾多。
2019-05-04
庆祝纪念