2010-05-15 137 浏览
用餐日期: 2010 年 4月 4日 食物: 细 size; 1串烧卖 2个粉果﹔1串鱼旦﹔1杯豆浆﹔1个珍珠鸡味道: 肠粉 真系好滑﹐ 唔会同其他粘埋一齐。 芝痲系任洒﹐ 因为芝痲落左后系劲香﹐ 加埋本身同花生酱混埋一齐既 猪油﹐ 香上加香。 甜酱同辣酱都系比你任加。鱼旦又大粒又弹牙﹐ 出面街个D真系无得同佢比。 叫左一只珍珠鸡﹐ 谂主应该系普通货式﹐ 点知估错。似系自己整﹐ 足料﹐ 有鸡肉﹐ 冬菇﹐ 又唔干﹐ 好有味。 杯豆浆就差D﹐ 好水。 无咩豆味﹐ 可以改良下 环境4-5张枱。一定同人SHARE。 但系好凉﹐ 风扇够劲﹐ 就算出面热到35度﹐都唔会食到身水身汗 服务: 无咩服务。 D 亚姐好赶。咁价钱唔好要求咁多位置: 好近mtr 站﹐ 系黄金反方向。 好容易揾出面好似好多人排队﹐ 买外卖﹐ 或企系出面食。 搞到我以为入面坐爆人。 但其实入面系有位﹐ 如过无﹐ 等一阵系入面﹐ 好快有人走。 系快过出面排队企系出面食。又有风扇.
用餐日期: 2010 年 4月 4日

服务: 无咩服务。 D 亚姐好赶。咁价钱唔好要求咁多

位置: 好近mtr 站﹐ 系黄金反方向。 好容易揾

珍珠鸡
滑滑肠粉+鱼旦+豆浆+粉果