我都考慮左好耐先打黎個食評 我唔希望人生第一個食評就係彈人地餐廳 不過真係越諗越嬲個日我地三人都猶豫左好耐食唔食黎間餐館最衰都係我揀左黎間 好後悔兩人叫左一個唔乜海洋和牛set定乜 HSBC兩人6xx有兩杯白/紅酒 之後就有和牛多士同鵝肝多士 係我唯一覺得還可以我就散叫左一個龍蝦湯一個蟹肉意大利飯正常食過西餐都知道前菜之後係湯 如果有一個人冇前菜 就湯同前菜一齊上點知我睇住我兩個fd食完小食 食完前菜 玩完一鋪桌球 我個湯都仲未到就黎餓死 吹完個位小姐之後就同朋友嘅set海鮮一齊到個海洋冇圖係因為好似放係個垃圾桶甘睇到都已經冇胃口 黑椒又落得太重手 個龍蝦湯又係一大敗作 我唔明點解可以係酸 我以為係自己問題 叫fd飲試下 兩個都叫我唔好飲終於到主菜(戲肉)Set嘅牛排 又一垃圾 一切落去已經怪怪地 一咬知乜事了 鬆肉粉落得勁多 一啲牛味都冇 忍唔住講多次垃圾我嘅蟹肉意大利飯睇唔到啲飯其一啦 啲飯硬到冇朋友 我知你一定想串我意大利飯係硬 我明我都有係其他地方食過 不過黎個真心覺得過硬 蟹腳又過鹹食唔落又曬野 忍住食又過唔到良心之後叫埋單叫左好幾次 條友仲要唔係離我地好遠 條友就掛住傾計唔
我都考慮左好耐先打黎個食評

就黎餓死
吹完個位小姐之後就同朋友嘅set海鮮一齊到
個海洋冇圖係因為好似放係個垃圾桶甘
我以為係自己問題 叫fd飲試下 兩個都叫我唔好飲

終於到主菜(戲肉)
我嘅蟹肉意大利飯
食唔落又曬野 忍住食又過唔到良心
之後叫埋單
叫左好幾次 條友仲要唔係離我地好遠 條友就掛住傾計唔理人
我真心覺得你忙嘅話 我可以理解 我可以體諒 你傾計就過份左囉
終於叫到個人過黎 食黎啲垃圾都食到9xx之後仲要加一比啲甘嘅服務態度 火都黎埋

走嘅時候 因為個set有送一塊牛排 但因為食完佢個塊所謂嘅牛排 對佢冇乜期望但又冇人收留佢 本人就拎左返家
但前幾日自己煎黎食 一食落口又火都黎
仲好食過係佢間餐廳食