2022-03-30
劣評 尖沙嘴 殿大喜屋未試過嬲到要行出大堂搵職員黎質問虎佢2點入座 點左一大堆壽司刺身刺身就有上齊(其實都唔足)好多時點一大堆只係上少少但壽司只係上左一件/兩件 (見圖3點都未上2點落嘅壽司但隔離檯就擺滿哂十幾盤壽司!我問職員有無上錯檯 點解隔離咁似我點嘅野?佢地話無上錯 咁點解我可以一個鐘都唔上我2點一坐低點左嘅一大堆壽司?我地可以保持半個鐘張檯都係空3點見無野食再order拖羅刺身。😱 沽清!!!!!(截圖時間見圖左上角)我地前後Order左30件拖羅只係上左8件拖羅(每盤4片)然後就沽清!!!!!3:30再追d壽司 佢話整緊 然後就上左一盤 但味道全部都好乾好難食 又腥 真係叫左一盤就算 無再orderOk fine 但之後再點嘅野 全部淨係上熟食!!!!好多野都無上!4:00我要行出去收銀度虎哂鬼點解我點嘅野 全部去哂隔離張檯?然後佢叫我寫紙唔好再入機淨係幫我跟返寫紙嘅單於是我再寫20件拖羅咦!?寫紙佢就有返拖羅啦!!!即係咩?限食?根本唔係沽清?雪糕 平時lunch hour都係有任食今次轉左88折 其實真係平左勁少錢,但就變左限一人一杯雪糕!嘩 平$28 蚊但就扣起人地任食
未試過嬲到要行出大堂搵職員黎質問虎佢
2點入座 點左一大堆壽司刺身
刺身就有上齊(其實都唔足)
好多時點一大堆只係上少少
但壽司只係上左一件/兩件 (見圖
3點都未上2點落嘅壽司
但隔離檯就擺滿哂十幾盤壽司!
我問職員有無上錯檯
點解隔離咁似我點嘅野?
佢地話無上錯
咁點解我可以一個鐘都唔上我2點一坐低點左嘅一大堆壽司?
我地可以保持半個鐘張檯都係空
3點見無野食再order拖羅刺身。
😱 沽清!!!!!(截圖時間見圖左上角)
我地前後Order左30件拖羅
只係上左8件拖羅(每盤4片)
然後就沽清!!!!!
4:00我要行出去收銀度虎哂鬼
點解我點嘅野 全部去哂隔離張檯?
然後佢叫我寫紙唔好再入機
淨係幫我跟返寫紙嘅單
於是我再寫20件拖羅
咦!?寫紙佢就有返拖羅啦!!!
即係咩?限食?根本唔係沽清?
雪糕 平時lunch hour都係有任食
嘩 平$28 蚊但就扣起人地任食雪糕嘅權利,只係早一場比多$28就可以任食雪糕,咁唔係叫優惠時段啦!係將價就貨時段呀!訂位時又無講會扣起d雪糕,我個女仔fd係為左食movenpick而來!嬲到震!
上返社交平台巢佢嘅宣傳品,先見到佢寫非優惠時段可任食雪糕,但我訂位時佢只係講2點後有折,12-3無折,又唔講雪糕無左任食,以前幫襯開都係任食雪糕,講真你而家個午市放題貴過以前好多架!之前$238都任食啦!你而家加左價做$288唔可以任食?以後唔會再幫襯!亦都呼籲所有人唔好去幫襯!搵笨架!
我以前係殿嘅忠粉 今日之後都唔會再去!!!