2021-12-06 225 浏览
老實講,book左枱都要等半個鐘不唔你一係唔好俾book,一係就咪overbooking啦。冇位埋冇位囉,搞饑餓營銷😡好啦,饑餓營銷都算啦,入到去d嘢又難食🙄1. 首先圖不附實,餐牌入邊的豬頸肉就睇落去正正常常,你係要加埋d咩沙律醬呀,木魚碎呀。你有冇諗過有人係唔食架。2. 餐卡冇單叫嘅飯?然後一嗌個飯就黎咗?問成兩三個侍應,先至落到一碗飯。仲有落完之後,就即刻嚟。我地連餸都未叫你究竟係冇心呀,定當我地齋食飯?算,我當你忙。但本身係諗住餐牌冇,問定你先,我地再adjust我地要叫咩。3. 終於黎個圖片與現實相附嘅嘢啦。我地就:哇,終於值啦…?並沒有,我知我叫左個生牛飯。btw生牛原來要配生米食架?我第一次知喎。你地究竟知唔知珍珠米係要煮奈d架?4. 讚你一下?就係嘢飲d酒唔洗錢嘅。但係你知唔知你落左糖水係個底到???飲管又唔夠長,筷子我都出埋啦,都係攪唔到。我杯蜜桃味硬生生走左蜜桃w總結一下,呢間嘢係食裝修,唔係食嘢。服務係真差唔係假。冇食食下反枱走人我真係仁至義盡。俾錢覺得完全唔值我真係未試幾次。btw我絕對冇下次。我只想警戒下大家,除非你地黎餐廳唔係為食嘢w
冇位埋冇位囉,搞饑餓營銷😡

好啦,饑餓營銷都算啦,入到去d嘢又難食🙄

3. 終於黎個圖片與現實相附嘅嘢啦。

我地就:哇,終於值啦…?

總結一下,
呢間嘢係食裝修,唔係食嘢。
服務係真差唔係假。
冇食食下反枱走人我真係仁至義盡。
俾錢覺得完全唔值我真係未試幾次。
btw我絕對冇下次。

我只想警戒下大家,除非你地黎餐廳唔係為食嘢w
2021-11-26
庆祝纪念