我都好少會打食評但呢鑊真係劣到唔出聲都唔得。係ulifestyle見到呢間韓家做緊星期六日下晝98蚊炸雞放題即刻約個frd weekend去試下。去到門口已經有好多人排緊隊,咁諗住咁平多人等都正常所以都冇乜所謂。等左40分鐘多d終於入到去,點知坐低先係等待既開始。一坐低就即刻係張放題紙到落左每人一杯贈送既飲品同剔左五隻味既炸雞各一碟。因為佢寫住每碟有6隻,諗住試下味先睇下邊隻味好食先叫多幾碟唔好浪費食物。野飲好多快就到左,但等佢第一碟黎既炸雞就等到我慢慢咁飲晒杯野都仲未到。到第一碟炸雞黎到果陣已經過左差唔多一個鐘。 因為頭40分鐘過左果陣問左個侍應,佢話啲炸雞係跟單做所以會耐啲,咁我見間舖頭坐滿晒都情有可原,仲滿心期待咁以為係第一碟雞黎左之後就會陸續上,點知係第一碟雞黎左之後又再等左40分鐘先有第二碟。佢個炸雞任食本身寫住限時90分鐘,但我等左100分鐘先有12件細細舊既炸雞食。你以為得我地枱先咁慘?先唔好講果段時間基本上每一枱都得啲空碟,全部人等緊啲炸雞。坐我地隔離枱果2個女仔早過我地到,但我地坐左差唔多75分鐘佢地都仲係乜都冇黎過,佢地枱面由始至終都淨係得2罐汽水。佢地等等下我已經
我都好少會打食評但呢鑊真係劣到唔出聲都唔得。
你以為得我地枱先咁慘?先唔好講果段時間基本上每一枱都得啲空碟,全部人等緊啲炸雞。坐我地隔離枱果2個女仔早過我地到,但我地坐左差唔多75分鐘佢地都仲係乜都冇黎過,佢地枱面由始至終都淨係得2罐汽水。佢地等等下我已經聽到佢地同個侍應講佢地早過隔離枱落單點解人地已經有得食佢地都仲係乜都冇,佢地坐多20分鐘左右已經頂唔順問個侍應有冇得唔食走人。最慘係佢地重要係買左openrice既coupon黎食,我就唔知佢地有冇得退返錢喇。
我見到有幾枱都直接放棄叫d泡菜煎餅同沙律食下就算。但叫得做炸雞任食但係就冇得食主角就點都講唔過去啦。雖然客觀地講佢地啲炸雞係正常水準,但除非你想每人比110蚊(要加一)食兩三舊雞加杯野飲,仲要坐足兩個幾鐘加埋排隊時間都冇乜野落肚,如果唔係我真係極度唔推薦食呢間野。
p.s. 唔好以為提前訂位有用,先唔好講佢個電話冇人聽,我見到有人係網上訂左位都要排多半個鐘先入到,仲要遲我地幾張枱先有得入。