餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (K11購物藝術館)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-12-09 254 浏览
原來K11係新開幾日 可能仲未好多人知道呢間店係旺角Moko長期都要幾個鍾排隊架K11店竟然唔洗排隊 咁梗係即刻入去開飯😍入到去職員好細心去介紹個環境又推介我地鍋底同食物我地叫左鴛鴦湯一邊麻辣湯 可以任fill鴨血同豆腐 不過呢個溫柔辣真係唔太辣 鍾意食辣要加辣另一邊龍蝦湯勁濃味 而且入面真係有龍蝦我地一人一碗飲左個湯先 好正好好味👍🏻例牌火鍋一定要食牛既我地叫左個牛小排雪花好靚 肉嫩滑原來新開期間食滿$600會送一份牛胸肉 所以我地有2份牛😂 而且份量都唔少🤣鴨腸都係我火鍋必點item職員溫馨提提示我地最好放落湯10秒見佢縮就可以食 果然爽脆另外仲點左花甲 大蜆 仲有一堆蔬菜每碟份量都幾多 食到捧住個肚走人😂飲品我地點左職員推介最出名既大紅袍珍珠奶茶同最新出既草莓沙冰(唔sure個名)2杯好大杯 甜度都正常 無叫少甜都唔會好甜大紅袍珍珠奶茶茶味亦香濃門口有單買飲品 下次唔食火鍋都可以買杯飲下賣單兩個人每人三百幾蚊都係晚餐正常價錢走既時候職員話送啲鴨血俾我地拎返屋企食明正言順又食又拎 非常滿足😍
原來K11係新開幾日 可能仲未好多人知道

職員溫馨提提示我地最好放落湯10秒見佢縮就可以食 果然爽脆

另外仲點左花甲 大蜆 仲有一堆蔬菜
每碟份量都幾多 食到捧住個肚走人😂

飲品我地點左職員推介最出名既大紅袍珍珠奶茶
同最新出既草莓沙冰(唔sure個名)
2杯好大杯 甜度都正常 無叫少甜都唔會好甜
大紅袍珍珠奶茶茶味亦香濃