2020-06-08
呢排疫症外加上社會運動好多小店都,出盡奇招減價優惠,增加營業額, 呢間小店平時都行開中價,一個lunch都~150蚊左右( 未計加一), 都算少貴, 而家佢外賣做緊半價或者四十蚊兩餸優惠, 梗係要試下, 點知冇最伏只有更服😅😅DAY 1叫咗呢個價值40蚊嘅兩餸飯, 因為同咗朋友交換嘅關係可以試曬佢三個餸, 第一個餸係飯盒最上面嘅辣肉醬, 十分辣( 超過譚仔中辣), 而且佢有啲紅豆定紅腰豆去裏面相當之腥, 而右下角嘅就類似甜甜哋嘅醬( 似唔甜嘅豉汁),又唔係太鹹,其實食唔出係啲咩味,有d怪🤣 而黃色嗰啲就係咖哩雞,成盒飯裏面最正常嘅餸😂😂 但由於啲餸太多汁,撈埋落啲飯度,十分難食,同個樣望落超頹, 雖然係平但係物超所值🤮🤮 不值一試DAY 2今日諗住價錢貴一半嘅會好d,點知沒有最伏只有更伏😅就算價錢貴一半都好望落盒飯都好頹,拎到返公司打開一望完全唔值八十幾蚊😂😂 不過心諗賣相唔係最重要最緊要係好食, 點知呢盒飯樣又冇內涵更缺乏😂 雖然舊牛肉望落去好似好大塊(有两塊), 但係塊肉又肥又鞋, 仲嚡過阿婆對鞋底, 完全食唔落口, 諗住仲有兩隻蛋送埋啲飯佢,點知粒蛋食到怪怪哋味, 我諗係啲醬撈咗
DAY 1
DAY 2
今日諗住價錢貴一半嘅會好d,點知沒有最伏只有更伏😅
就算價錢貴一半都好望落盒飯都好頹,拎到返公司打開一望完全唔值八十幾蚊😂😂 不過心諗賣相唔係最重要最緊要係好食, 點知呢盒飯樣又冇內涵更缺乏😂 雖然舊牛肉望落去好似好大塊(有两塊), 但係塊肉又肥又鞋, 仲嚡過阿婆對鞋底, 完全食唔落口, 諗住仲有兩隻蛋送埋啲飯佢,點知粒蛋食到怪怪哋味, 我諗係啲醬撈咗落去, 唯有食白飯, 點知啲飯爛pat pat, 好似餵bb嗰啲咁, 完全食唔落口, 收得人咁貴啲嘢食咁差, 無下次, 寧願去食快餐店,84蚊最好食嘅就係兩條菜心+番茄仔
其實呢間舖頭好多嘢都係預先大量整定, 放入保鮮櫃保溫, 所以令到啲嘢食唔好食🤣
如果大家想去呢間嘢幫襯,真心要三思🤣