開頭見朗晴坊間間都好多人排隊, 我又肚餓, 求其先呢間唔洗等就試下啦~ 點知就奶野喇............D waitress叫極都唔應, 野食叫左勁耐都未上! !!! 先唔好講d野好唔好食先, d野食上到黎係凍ga!!! 係暧都唔暧囉!! 你唔係即整既,都呃下我叮返熱佢啦!! 大佬, 而家係堂食唔係叫外賣囉!!! 有咩理由d野可以凍到咁ga???再講返d野食, order左個咩白汁龍利柳飯, 凍唔再講, 無味ga!!! 又細碟!!! 真係叫波仔都好食過佢一千倍!!! 行過門口見佢d "homemade cake"個樣幾靚, 諗住碟飯又唔好食又唔飽咁叫埋啦~ 好後悔囉!!! 佢個餅底硬到可以卜穿人個頭囉! 痴線!再講個價錢唔平ga!!! 咁既質數...... 好懷疑佢點解可以開到餐廳囉.... 自問我自己唔多識煮野食, 但要我整都一定好食過佢!!!呢間野black list唔會再黎!!!

呢間野black list唔會再黎!!!
2012-07-04