2020-02-05 487 浏览
今日去左行荃灣新開的時DONK,行完之後要搵野食就去左荃灣廣場,一經天橋行入去就見到呢間新式冰廳,見到呢度有未來漢堡就比佢吸引左入黎未來漢堡食落同真肉冇乜分別,而且蛋白質比起真肉仲要高,絕對係而家新興的潮流健康食品不過一上枱就有點兒失望,因為未來漢堡的牛肉份量好少,我都係第一次食到配菜多過主菜比例的漢堡LOL原因係漢堡用蛋再加入少量未來牛肉去造漢堡,所以口感同味道比起我自己出去其他地方食的未來漢堡差很遠,不過呢度的好處就係可以將價錢壓低吸引一般人去試食未來漢堡。跟餐配嘅粗薯條大大條,係新鮮即炸的,非常香脆脆脆奶油豬焗完之後再加咗唔少牛油同埋煉奶,成個奶油豬非常香脆,味道一流,值得推介

跟餐配嘅粗薯條大大條,係新鮮即炸的,非常香脆