▫️woohooo日本贏左德國,一於去食日本菜🎉 充滿和風感覺既西日fusion菜🇯🇵 以木系裝修感覺溫馨簡潔🪵 仲有榻榻米座位,可惜當日無book到🥲🍖 月見雞肉棒串 $118▫️正常一set係3串👌🏻 但店員見到我地4位好貼心話可以額外加多一串🍖 價錢就按比例加返,咁就個個都有得食唔洗爭啦😝▫️雞肉棒味道香濃,加入雞軟骨口感好豐富🦴 配埋甜醬油加蛋黃,唔至望落吸引仲惹味好食😋 好彩唔洗同人share🤭🍗 明太子雞翼 · 七味蛋黃醬 $78▫️雞翼外皮炸得金黃香脆,塞滿明太子脹卜卜🧏🏻‍♀️ 香口得黎唔會太鹹😙🍟 松露芝士薯條 · 蛋黃醬 $68▫️炸得香脆乾身,舖面既黑松露唔算太多但夠香口✨ 蛋黃醬仲加上少少七味粉提升味道🤓🥘 壽喜燒牛肉蛋汁燉飯 $178▫️一上枱已經覺得賣相好吸引😍 味道更加出眾‼️ 牛肉煮得軟淋,飯粒係有口感既硬度🍚 配埋甜甜地既壽喜燒汁再加蛋,撈埋一齊食好完美💓 連平時唔太鐘意食牛既朋友都讚好食🥳🐱 培根蛋黃奶油貓耳麵 $138▫️貓耳麵平時比較少見👀 係貓耳版carbonara🐈 芝士味幾香濃creamy,不過麵質唔太索汁🫢🧁 抹茶奶油芝士 · 白玉丸子 · 焙茶脆餅 $8

🍖 月見雞肉棒串 $118

🍗 明太子雞翼 · 七味蛋黃醬 $78

🍟 松露芝士薯條 · 蛋黃醬 $68

🥘 壽喜燒牛肉蛋汁燉飯 $178

🐱 培根蛋黃奶油貓耳麵 $138

🧁 抹茶奶油芝士 · 白玉丸子 · 焙茶脆餅 $88
▫️超滑超香濃既奶油芝士🤩 配埋回甘既抹茶粉,中和左膩既感覺,就咁食都唔覺漏🍵 玉子好煙韌,脆餅好香焙茶味之餘又唔會太甜,食完超滿足😋

🍓 法式奶油多士 · 鮮果 · 楓糖 · 鮮奶油 $118
▫️多士煎成金黃色,口感濕潤有蛋香味🍳 訂座時講左幫朋友慶祝生日,上碟時店員準備埋蠟燭🎂 先點煙花蠟燭再點普通蠟燭許願🥳 餐廳安排真係好有心思🥰

🍸 Kunizakari 紅茶梅酒 $348/ bottle
▫️難得聚舊開返支酒慶祝下🍾 好香梅味唔會太甜,店員仲細心地額外俾多杯冰,等我地唔夠可以自己加🧊