2022-10-01
今次係二訪呢間富山麵家😜😜餐廳會成日轉唔同嘅卡通人物主題🔥今次就係輪到玉桂狗做主題啦🐶🐶係肉桂狗嘅20週年慶典~~我呢個玉桂狗迷點可以唔黎啦💓💓今次係期間限定由10月1日至12月31日👅👅真係記得唔好錯過啦😝🥢肉汁滿滿餃子 $42餃子即叫即煎,所以食起黎唔會好乾身,仲好多肉汁☺️☺️果然係皮薄餡靚😛😛好有口感😙🥢玉子章魚燒 $48呢個章魚燒都係期間限定㗎,佢係用肉桂狗嘅玉子係隔離👅👅超可愛,搞到我都唔係好捨得食🤣🤣章魚燒都唔會令你失望,仲係熱辣辣好彈牙😚外皮燒到金黃色,好美味同高水準😝🥢Cinnamoroll 特製沾麵 $95 呢個沾麵都係期間限定㗎,有三種口味嘅湯底可以選擇😝分別係熱牛乳湯、魚介醬油湯同埋胡麻醬😜因為上次冇食到魚介醬油味,所以今次就叫左呢款沾麵😝😝以為黑麻麻會好咸,完全唔咸,亦保持到濃郁嘅味道☺️仲有一大粒肉桂狗嘅糖心蛋🥺🥺超可愛👅拉麵質地軟硬岩岩好😌豬軟骨仲入口即化😌超惹味🤩🥢特製牛奶拉麵 $98拉麵都係有肉桂狗嘅圖案😜😜好有誠意😙麵條都夠晒彈牙,入面仲有半粒糖心蛋,半熟滑溜溜😚一啖啜咗佢真係好正㗎🥺🥺而每條拉麵都充滿住牛奶嘅鮮香,超級濃味😜🥢特製橙味梳打🥢特製波子汽水兩
🥢肉汁滿滿餃子 $42
🥢玉子章魚燒 $48
🥢Cinnamoroll 特製沾麵 $95
🥢特製牛奶拉麵 $98
🥢特製橙味梳打
🥢特製波子汽水
兩款梳打都有一陣薄薄嘅cream,仲有一粒肉桂狗嘅棉花糖💓💓💓賣相超有驚喜😙味道都幾特別,橙味梳打仲有啫喱係底😚😚吸得好過癮☺️