2020-06-30 429 浏览
上網搵到呢間孖寶,大受好評加上知道是黃小店便懲罰佢地光顧下。點知。。一入到去覺得好奇唔洗量體溫,但每張枱都有消毒酒精方便人客消毒。有細心位先黎個薯條配黑松露,唔記得影相,因為好好食,值得一試有叫set dinner 就有龍蝦🦞免費,口感味道都ok .之後有叫洋蔥圈,但無咩洋蔥味,炸粉味就厚,旁邊有沙律🥗菜,醬汁好醒神青口配忌廉汁,第一啖好咸,好重鹽味,第二啖都係覺得好咸就即刻無食,忌廉汁食唔出,都係好咸。蜜汁雞翼最好食,厚厚的蜜糖配上皮面夠脆身,外脆入軟意式pizza,上面有黑色既汁但食唔出咩味,薄餅都正常的西班牙黑毛豬架,肉質好厚但有點韌,而薯仔能再煮淋小小會好,因太硬身,而且無味。我有朋友之前食過皮好脆口,所以今次再食,點知。。塊皮好淋,帶點硬,味道比之前仲咸左,同上次食的大不同,係唔係個大廚今日放假。總結:要加強服務方面,同職員拎碟同刀叉都好似唔想做咁因爲有朋友生日,買左蛋糕,才要向職員拎刀叉,但職員不願意的分開拎比我地,仲要兩個圍住講要刀叉,未知是否生意太多而唔想做,係有點失望😞而且仲發現收污糟碟時,其中有一隻無用到,職員即放回乾淨的碟上再重用,衛生嗎只有一位職員是有禮貌的,帶

一入到去覺得好奇
唔洗量體溫,但每張枱都有消毒酒精方便人客消毒。有細心位

先黎個薯條配黑松露,唔記得影相,因為好好食,值得一試

龍蝦

洋蔥圈

青口配忌廉汁

蜜汁雞翼

蜜汁雞翼最好食,厚厚的蜜糖配上皮面夠脆身,外脆入軟

意式薄餅
意式pizza,上面有黑色既汁但食唔出咩味,薄餅都正常的
西班牙黑毛豬架

鹹豬手

我有朋友之前食過皮好脆口,所以今次再食,點知。。
塊皮好淋,帶點硬,味道比之前仲咸左,同上次食的大不同,
係唔係個大廚今日放假。

總結:要加強服務方面,同職員拎碟同刀叉都好似唔想做咁

只有一位職員是有禮貌的,帶眼鏡頭髮長長,微曲髮。
如果真的唔可以拎蛋糕,那我們便不會去呢間,也不會被迫看面色。
感很差

2020-06-29