2019-11-25
Gelato-go 好似係最近新開既意大利🇮🇹雪糕🍦店,所以係facebook 會見到佢地既推廣,今次仲有買一送一優惠。換言之,$38蚊就食到兩杯雪糕,吸引左我地去試下佢地既意大利雪糕🤤🤤Facebook見到佢地啲介紹片,見到青bb既開心果味好吸引,店舖似乎都係主力推利隻味。咁我地都中意開心果製既雪糕,所以就嗌左一杯pistachio flavour。 但係開心果味食落唔多似平時食開既開心果味雪糕,佢利個雪糕係都幾甜,而甜得黎又有啲鹹鹹地,我同妹妹都覺得好奇怪,覺得食唔慣,唔太好食。另一杯,就叫左保守啲既cookies and cream 🍪🍪🍦但點知都係令人失望,同樣地都係好甜,而且食唔到Oreo 味,只係好重cream既感覺。Gelato-go 似乎口味都係偏甜,所以我地都比較麻麻地。可能試下佢啲水果🥭味比較好,因為酸酸地應該可以中和下佢既甜度,我見紅龍果顏色都好靚好吸引。另外,佢地既雪糕 🍨同我地食開有啲煙韌度口感既意大利雪糕有落差,因為佢溶得好快。但店鋪員工服務幾好,見我望住咁多口味,選擇困難咁,就話比我試下啲味,好貼心。總括黎講,我覺得雪糕比較甜,試下都唔錯既,但原價買可能就
但店鋪員工服務幾好,見我望住咁多口味,選擇困難咁,就話比我試下啲味,好貼心。總括黎講,我覺得雪糕比較甜,試下都唔錯既,但原價買可能就未必值得。