2023-01-18
🐷大面心思思樣樣都想食🤭💭今次就帶埋閨蜜一齊食下佢地既Signature Dishes啦😚 ❤️大角咀 𝔼𝕒𝕤𝕪 𝕁𝕠𝕖 👅原條鰻魚蛋包飯🐟▪︎一上枱已經比個賣相吸引左😍 好興奮有原條蒲燒厚身鰻魚🥰 醬汁恰到好處,肉質都幾肥美☺️仲有大量滑滑蛋同木魚絲🤤😍 餸飯一流吖~ 整體份量都幾多,岩哂同朋友開心Share 啦🤗 👅薯蓉黑松露雜菇薄餅🍄▪︎第一次食有薯蓉既Pizza,Pizza 餅皮脆身,薯蓉質感軟綿綿,而菇菇配料就比較爽口,三種食材都有唔同既Texture,加埋一齊食好特別😆 👅Tɪᴿᴀᴍɪsᴜ (晚上限量供應)☕️▪︎造型好可愛吖🥰 有眼睛既Tiramisu👀👀 Lᴏᴏᴋ ᴀᴛ Yᴏᴜ😈 由浸泡過的咖啡酒既手指餅,再加上一層Mascarpone Cheese混合而成,最後再喺蛋糕表面灑上一層可可粉, 質地幾軟滑,會追住一啖又一啖咁食😊 👅二世祖特濃朱古力🍫▪︎超好飲而且可以打卡嘅朱古力奶💋濃度恰到好處,朱古力味濃而不會過甜,口感好順滑,我好中意吖☺️ 📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗💕#reneetaikokchui #大角咀 #旺角 #hkcafe #hkfood #hkfoodie #h
❤️大角咀 𝔼𝕒𝕤𝕪 𝕁𝕠𝕖
👅原條鰻魚蛋包飯🐟
👅薯蓉黑松露雜菇薄餅🍄
👅Tɪᴿᴀᴍɪsᴜ (晚上限量供應)☕️
👅二世祖特濃朱古力🍫
📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗
💕#reneetaikokchui
#大角咀 #旺角 #hkcafe #hkfood #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodblogger #hkfoodie#文青cafe #hkcafe #easyjoecafe #lunch #dinner #hkig #hk #大角咀美食
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #food #foodie#eat #around #the #world#is#my #ultimate #goal #kol#pig#UBlogger