餐厅: 181 FORTNUM & MASON
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
想食呢間港女下午茶好耐好耐 終於試到去到先知原來佢有分茶餐同下午茶 去之前無研究過個Reception好Nice地同我地介紹MenuThank you for introducing menu to us again😉原來可以一個人叫茶餐一個人叫下午茶😍茶餐⭐️主菜 (選擇)香草烤Herefordshire牛柳🥩焗薯批🥔牛柳叫咗五成熟 整得好好 羅勒配牛真係好出色隔離個焗薯批都好好食 好香濃嘅牛油味🧈⭐️鬆餅- 原味 & 提子 & 蔓越莓鬆餅配凝脂忌廉, Fortnum & Mason 草莓果醬與檸檬酪最鍾意食蔓越莓 係用肉桂粉去整平時唔太好肉桂嘅我 都覺得好香 好好味⭐️下午茶蛋糕- 牛油檸檬忌廉蛋糕 最鍾意呢款 唔係好甜 好清新😋- 朱古力撻 呢個都唔錯 下午茶必食甜點- 橘子醬慕絲蛋糕 一般般 有啲太甜- 紅莓醬慕絲蛋糕 一般般 裡面有紅莓流心 又太酸😂- 草莓朱古力泡芙 唔係我口味 試一啖就夠⭐️叫咗壺印度茶 唔記得係咩名🤣茶真係唔需要評啦 我諗壺壺都好飲下午茶⭐️手指三文治- 鮮雞蛋配松露蛋黃醬係我愛嘅松露 點整都好食😋- 加冕雞沙律呢個反而有驚喜 咖哩味嘅雞肉加
想食呢間港女下午茶好耐好耐 終於試到
去到先知原來佢有分茶餐同下午茶 去之前無研究過
個Reception好Nice地同我地介紹Menu
原來可以一個人叫茶餐一個人叫下午茶😍

茶餐

⭐️主菜 (選擇)
香草烤Herefordshire牛柳🥩焗薯批🥔

係我愛嘅松露 點整都好食😋
- 加冕雞沙律
呢個反而有驚喜 咖哩味嘅雞肉加沙律醬 好食👍🏻
- 青瓜配仁香黃油忌廉芝士
好Fresh 好清新嘅三文治 草味都係唔太適合我呢個肉食動物
- Fortnum’s煙燻三文魚配橙香酸豆牛油醬
呢個都不錯 正常發揮