好耐冇同班friend出嚟Chill下啦。經過清真寺,就諗起呢度樓上有間Restaurant and Bar,所以就即刻同班friend上嚟飲杯嘢🍸🥂!🌟之前都喺度食過一次lunch,體驗唔錯。環境舒服,店員態度好好👍🏻我哋總共嗌咗三杯Cocktail🍸店員仲會同我哋介紹每杯Cocktail,又問一啲小問題,體驗感十足🥳!四大美人[$140](5/5)佢以中國四大美人(西施、王昭君、貂蟬、楊貴妃)鍾意食嘅水果為主題。所以入面會加入雪梨🍐荔枝等。味道清甜,水果味突出。而且仲用咗好靚嘅茶壺茶杯,絕對會為咗呢杯嘢再嚟🥰白蘭樹下[$140](5/5)嗰日轉左第二支越南Gin,整體比較Fifty,二入口,味道香甜,有驚喜!係一杯好啱女仔飲嘅Cocktail🤭金字塔文本 [$150](3/5)見到個名咁特別就即刻試吓!店員會附上「香」,唔係香薰嘅香,而係拜神嗰啲香😂Rum配上檸檬汁。但係入口之後酒精味濃,的確一般。所以唔推介女仔嗌,除非鍾意濃烈酒精味嘅,不妨一試。Btw見到隔籬枱有個男仔都嗌咗,佢飲完之後個樣有啲懷疑人生😂薯仔波[$68](4/5)其實就係炸薯仔粒,食得多都幾飽😂Library R

四大美人[$140](5/5)

白蘭樹下[$140](5/5)

金字塔文本 [$150](3/5)

薯仔波[$68](4/5)
其實就係炸薯仔粒,食得多都幾飽😂

Library Restaurant and Bar
📍位置:尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓