2023-02-28
今日見天氣好好,帶左愛犬去西九文化藝術區行行企企。但由於未食tea , 所以決定去行下。見到一個滿有特色,藍色海洋風枱嘅餐廳,內有好多狗狗嘅周邊商品,原來呢到係主打食熱狗。見到餐牌,好多用狗狗名做嘅菜名,好有趣。今次叫左 柴犬Shiba 同 金毛尋回犬 golden retriever 其實啲料都好足,可能我唔係立即食,隔左5-8分鐘先食,個包包因為焗左陣就稔稔地同濕濕地。先唔講質感,認真佢地嘅配料真係好多柴犬$78,有 香腸、豬肉絲、泡菜、香蔥、泡菜墨西哥香椒醬,食落去好rich , 辣辣地,好味呀❤️另外,金毛尋回犬$78,唔係用香腸,用左炸蝦黎夾包,我覺得幾有趣嘅,上面好多脆脆topping , 粟米莎莎,櫻花蝦、炸蒜,好多脆粒粒,不過我覺得有少少油膩嘅!但整體感覺會想食返 傳統腸會好啲👩🎨👩🎨鋪頭上,亦有貼心啲狗狗餐單,感覺好貼心。下次有機會,買埋狗仔個份先😎😎😎😎
見到餐牌,好多用狗狗名做嘅菜名,好有趣。
先唔講質感,認真佢地嘅配料真係好多
但整體感覺會想食返 傳統腸會好啲👩🎨👩🎨