2020-11-05 48 浏览
呢间餐厅致力提供高质且价钱合理嘅汉堡包🍔,更限定推出多款菜式,前菜小食🥗、意粉🍝、薄饼🍕、甜品🍰样样齐,仲可以剧埋扒添🥩!想饮翻杯啤酒或鸡尾酒Chill下都仲得🍻💗墨西哥粟米片($98)粟米片焗得新鲜香脆,食落重榖物香🌽上面铺满几款半溶嘅芝士,例如mozzarella cheese、cheddar cheese等,仲有墨西哥辣椒🇲🇽配以4款特色酱汁:牛油果酱质感柔滑,食得出加咗柠檬汁🥑;酸忌廉奶香十足,味道似乳酪🥛;番茄莎莎酱酸中带微辣,感觉最清新🍅;肉酱香辣味浓,有大量肉碎同红腰果,口感最丰富🌶💗白菌之堡+煎蛋($130)面包每小时自家制以保持松软,用牛油烤至外层微脆🧈厚身汉堡扒以安格斯牛肉每日手打而成,肉味同牛脂香浓郁,如果煎得冇咁熟就更好🐃配上大量炒白蘑菇,加埋黑松露蛋黄酱系超Match🍄仲有爽脆生菜🥬、新鲜蕃茄🍅、半熟煎蛋🍳同咸香嘅车打芝士🧀,层次非常丰富。💗烤鸭胸薄饼($108)薄饼即搓即焗,食落香脆薄身,系传统意大利批底🍕酱汁用上咸甜惹味嘅海鲜酱,表面舖咗肥瘦均匀嘅鸭胸片,食落带鸭油香🦆当然唔少得满满嘅芝士,有少量京葱做装饰,味道好似片皮鸭,整体组合创新又好味🤣
💗墨西哥粟米片($98)
墨西哥粟米片

💗白菌之堡+煎蛋($130)
白菌之堡

💗烤鸭胸薄饼($108)
烤鸭胸薄饼
2020-11-04