今次嚟到位於朗豪坊Lab 10 呢間店舖都開咗一段時間 亦都想食咗好耐🤣見午市平時都會做唔同嘅優惠✨有啲都幾抵食 不過今次就決定食佢放題 睇吓食物質素點😋————————————————🤍任食無煙燒肉 90分鐘 $278 per head主打無煙燒肉 食物款式都算幾多🐮牛肉有11款 例如安格斯牛板腱、安格斯牛肩肉、梨汁牛五花和和牛牛肋骨等🐷豬肉有7款 例如有韓式豬五花、秘製豬肋骨、和柚子豬頸肉🐔雞肉有3款 包括甜辣雞翼、醬燒雞腎和青檸燒雞扒🐟海鮮有4款 包括虎蝦、廣島蠔、燒魷魚和蜆仲有12款熟食、7款蔬菜、8款飲品和兩款甜品🍮🤙🏻❶梨汁牛五花每一片都切到好薄 個人覺得最出色反而係呢款 由於較薄身嘅關係 燒嘅時候邊邊位都會好脆 而且再迫咗啲油脂出嚟 好正🤣❷嚴選一口牛外表好似粒骰仔🐮入口牛味好濃郁 而且大細啱啱好 真係一啖就食晒🤣不過煮嘅時候好容易中間仲係好凍🥺小姨款要特別有啲技巧🤣🤣❸安格斯牛肩肉雪花分布夠均勻 而且可以自己控制生熟度✌🏻配埋特製嘅燒烤汁 夠晒惹味😚➍海鮮虎蝦| 廣島蠔| 燒魷魚| 蜆海鮮整體質素可以接受 虎蝦肉質都彈牙 唔係嗰啲好梅嘅凍蝦 其他就全部質素正常 不過任食

————————————————

❷嚴選一口牛

❸安格斯牛肩肉

➍海鮮
虎蝦| 廣島蠔| 燒魷魚| 蜆
海鮮整體質素可以接受 虎蝦肉質都彈牙 唔係嗰啲好梅嘅凍蝦 其他就全部質素正常 不過任食來講都差唔多🤣

❺ 翠玉瓜
蔬菜來講 韓燒真係好容易燒得窿得滯😂咁多款入邊個人覺得翠玉瓜最適合燒 因為燒完之後都仲會有啲汁 唔會話好dry! 但其他就真係太容易燒燶🤣🤣🤣

❻ 蝦多士
啲炸物都整得唔錯 個人覺得蝦多士最值得試吓✨始終出面比較少見 炸衣夠香脆 而且入邊蝦膠份量都幾足😚其他炸物例如魷魚同埋雞柳都可以食吓😋

❼ 牛油雜菇

牛油雜菇用錫紙兜上 俾你擺喺側邊燒 唔算係啲好特別嘅嘢 但係正正常常 又幾好味🤣

❽ 熱情果梳打

一嚟到嘅時候覺得好大杯🤣🤣梳打夠凍同埋好夠氣 而且佢有勁多味選擇!實有一款啱你🤣
————————————————
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10