2025-01-15
喺旺角做完野,順便買飯番屋企食,睇openrice 見到朗豪坊入面有2餸飯,睇落幾企理,就試下。$42/2餸飯,$48/3餸飯,+$7有飲品,喺呢度算抵食之選👍佢係一間冰室,有堂食,另外有2餸飯外賣,2餸飯係分另一條隊叫同比錢,咁既安排好好,唔洗同堂食比錢既人一齊排咁耐等。今日有10個小菜款式,揀左2個3餸飯。叫左6個餸:蒜蓉炒時菜,瑞士雞翼,肉碎蒸滑蛋,菠蘿咕嚕肉,魚香茄子,蘿蔔炆牛腩店員會主動問你要少飯定多飯,細食既人唔洗怕做成浪費👍要讚下個蘿蔔炆牛腩,d 牛腩炆得入味又好淋,我小朋友都好鐘意食😋😋蒜蓉炒時菜d 蒜蓉好夠, 而且d 菜好綠好新鮮👍肉碎蒸滑蛋,好適合小朋友食,d 蛋好滑,小朋友不停要添食😋😋各款小菜都好味又唔太濃味,適合一家大細食。佢仲有麵包賣,d 款式都幾吸引🤩🤩最好既係,佢同地鐵同層,買完可以即刻搭地鐵走,唔洗怕落雨或曬,如果喺樓上寫字樓做野,lunch落黎買飯食好方便👍睇埋佢其他晚餐廳選擇,喺呢個場算抵食,下次可以帶埋小朋友黎食😋
今日有10個小菜款式,揀左2個3餸飯。
店員會主動問你要少飯定多飯,細食既人唔洗怕做成浪費👍
蒜蓉炒時菜d 蒜蓉好夠, 而且d 菜好綠好新鮮👍
各款小菜都好味又唔太濃味,適合一家大細食。
佢仲有麵包賣,d 款式都幾吸引🤩🤩